Hemmelighetene til de 20 mest fantastiske magiske triksene
Vi likte magi da vi var barn. På den måten kan tryllekunstnere gjøre det umulige mulig rett foran øynene våre! Selvfølgelig, da vi vokste opp, innså vi at magi ikke eksisterer, og at det var sikkert noen felle. Men det betyr ikke at vi er i stand til å forklare hva vi så!

For første gang avslører vi hvordan tryllekunstnere utfører noen av sine berømte triks. Hvis du trodde du visste hvordan de gjorde det, kan dette overraske deg selv. Det er på tide å få ut tryllestavene våre!
 

Gå på vannet

PRODU | Passion Distribution adquiere derechos internacionales de ...

Her er en magiker som ser ut til å gå på Themsen, i London, Storbritannia. Fremført i et magisk show på gaten, kan du se hvordan det går på vannet, tiltrekker blikket til tusenvis av forbipasserende. Det var litt av et symbol: en mann som synes å gjøre det umulige foran Palace of Westminster. Det bringer bibelsk representasjon til den moderne verden. Finn ut på neste side hvordan du gjorde det …Los secretos de los 20 trucos de magia más sorprendentes

Los 7 mejores ticks para hacer florecer tus Orquídeas