Hvordan man undgår myggestik?
Med sommeren, myg ankommer og hvert år myggestik dræbe mere end 1000 mennesker, inficere 200 millioner malaria og ender med at dræbe mere end 600.000 mennesker på grund af bivirkninger af deres bid. Midt i afkalkning, i løbet af sommeren 2020 mange byer lider insektskadedyr, og selv om de arter, der kommer til vores land er ikke så farligt, bid af disse myg er stadig meget irriterende. Og uanset hvad du gør, ser det ud som om de altid stikker dig, gør du ikke? Næste vil vi se 11 grunde til, at vi er bidt af myg.

Startet!
Myg er mere aggressive end nogensinde

På de sociale medier kan vi finde tusindvis af nysgerrige videoer. I dette tilfælde har en sportsavis udgivet en video, der går viral lige nu. I denne video kan vi se billedet af en myg, der bed nogen, men var ude af stand til at stoppe i tide.¿Cómo evitar las picaduras de mosquito?

Horóscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco