Hvordan unngå myggbitt?
Med sommeren kommer mygg og hvert år dreper myggbitt mer enn 1000 mennesker, smitter 200 millioner malaria og ender opp med å drepe mer enn 600.000 mennesker på grunn av bivirkningene av bittene sine. Midt i avkalking, sommeren 2020 lider mange byer, og selv om arten som kommer til landet vårt ikke er så farlige, er bittene av disse myggene fortsatt veldig irriterende. Dessuten, uansett hva du gjør, virker det som om de alltid stikker deg, ikke sant? Deretter vil vi se 11 grunner til at vi blir bitt av mygg.

Startet!
Mygg er mer aggressive enn noensinne

På sosiale medier kan vi finne tusenvis av nysgjerrige videoer. I dette tilfellet har en sportsavis gitt ut en video som går viral akkurat nå. I denne videoen kan vi se bildet av en mygg som bet noen, men klarte ikke å stoppe i tide.¿Cómo evitar las picaduras de mosquito?

Horóscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco