Horoskop: alle de værste fejl af stjernetegn tegn
Studiet af stjerner er et sæt af overbevisninger og traditioner, der kommer fra antikken. Alle de vigtigste gamle folk har viet tid og energi til studiet af himmellegemer og deres betydning. Navnet på græsk oprindelse betyder “diskurs af stjernerne” af astrologi, Astron, stjerne + lapper, diskurs.

At du tror på stjernerne eller mindre, har vi alle gået til at tage et kig på vores horoskop mindst én gang i livet.
Og alle, mindst én gang, har tænkt, at det, han læste syntes at svare til sandheden.
I dag kan du finde mange mennesker interesseret i dette emne, der er ansvarlige for at levere forudsigelser, fortolkninger og aflæsninger dikteret af de holdninger af stjernerne; så meget, at nogle af disse tegn bliver så populære, at de vises på tv-shows og aviser rundt om i verden.

Hvad der ikke kan gøres, er at benægte, at nogle aspekter synes at være meget reel og typisk for dem, der tilhører de forskellige stjernetegn. Efterspørgslen fra jomfru, forfængelighed løven og lidenskab for rejser af Skytten. Men hans fejl?

Lad os se sammen, så på, hvad er fejlene i hvert tegn på stjernetegnHoróscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco

¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!