Horoscoop: alle ergste gebreken van de dierenriemtekens

De studie van de sterren is een geheel van geloofsovertuigingen en tradities die uit de oudheid stammen. Alle grote oude volkeren hebben tijd en energie gestoken in de studie van de hemellichamen en hun betekenis. De naam van Griekse oorsprong betekent de “spraak van de sterren” van astrologhia = Astron, ster + lógos, spraak.

Of je nu in de sterren gelooft of niet, we hebben allemaal ten minste eenmaal in ons leven een blik op onze horoscoop geworpen.
En iedereen heeft wel eens gedacht dat wat hij las overeenkwam met de waarheid.

Tegenwoordig zijn er veel mensen die zich voor dit onderwerp interesseren en die zich bezighouden met het geven van voorspellingen, interpretaties en lezingen die worden gedicteerd door de stand van de sterren; zozeer zelfs dat sommige van deze figuren zo populair zijn geworden dat zij in televisieprogramma’s en kranten over de hele wereld verschijnen.

Wat niet kan worden gedaan is te ontkennen dat sommige aspecten zeer reëel lijken te zijn en eigen aan degenen die tot de verschillende dierenriemen behoren. De vraag van de maagd, de ijdelheid van de leeuw en de passie voor reizen van de Boogschutter, maar hun gebreken?
Laten we samen eens kijken wat de gebreken zijn van elk dierenriemtekenHoróscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco

¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!