Horoskooppi: kaikki eläinradan merkkien pahimmat puutteet




Tähtien tutkiminen on joukko uskomuksia ja perinteitä, jotka tulevat antiikin. Kaikki tärkeimmät muinaiset kansat ovat uhranneet aikaa ja energiaa taivaallisten ruumiiden ja niiden merkityksen tutkimukseen. Kreikkalaisen alkuperän nimi tarkoittaa astrologian, Astronin, tähden + lohkojen, diskurssin “tähtien diskurssia”.

Se, että uskot tähtiin tai vähemmän, olemme kaikki menneet katsomaan horoskooppiamme ainakin kerran elämässämme. Ja jokainen, ainakin kerran, on ajatellut, että lukemasi näytti vastaavan totuutta.




Tänään voit löytää monia tästä aiheesta kiinnostuneita ihmisiä, jotka vastaavat tähtien sijainnin sanelemien ennusteiden, tulkintojen ja lukemien toimittamisesta. niin paljon, että joistakin näistä hahmoista tulee tarpeeksi suosittuja esiintymään televisio-ohjelmissa ja sanomalehdissä ympäri maailmaa.

 

Mitä ei voida tehdä, on kieltää, että jotkut näkökohdat näyttävät olevan hyvin todellisia ja tyypillisiä eri eläinradoille kuuluville. Neitsyt vaatimus, leijonan turhamaisuus ja Jousimiehen harhautus. Mutta sen puutteet?

Katsotaanpa sitten yhdessä, mitkä ovat horoskooppien jokaisen merkin puutteet



Horóscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco

¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!