Horoskop: alle de verste feilene i dyrekretsen tegn
Studiet av stjerner er et sett med tro og tradisjoner som kommer fra antikken. Alle de viktigste gamle folkene har viet tid og energi til studiet av himmellegemer og deres betydning. Navnet på gresk opprinnelse betyr “diskurs av stjernene” av astrologi, Astron, stjerne + fliker, diskurs.

At du tror på stjernene eller mindre, har vi alle gått for å ta en titt på horoskopet vårt minst en gang i livet.
Og alle, minst en gang, har tenkt at det han leste syntes å tilsvare sannheten.

I dag kan du finne mange mennesker som er interessert i dette emnet som er ansvarlige for å levere spådommer, tolkninger og avlesninger diktert av stjernenes posisjoner; så mye at noen av disse tegnene blir så populære som å vises på TV-programmer og aviser over hele verden.

Det som ikke kan gjøres er å nekte for at noen aspekter synes å være veldig ekte og typisk for de som tilhører de ulike dyrekretsene. Etterspørselen fra jomfruen, løvens forfengelighet og lidenskapen for Skyttens reiser. Men feilene hans?

La oss se sammen, da, på hva er feilene i hvert tegn på dyrekretsenHoróscopo: todos los peores defectos de los signos del zodiaco

¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!