Hij had nooit gedacht dat hij zijn leven riskeerde om een verlaten puppy te redden
Als we jong zijn, dromen we allemaal van een eigen huisdier. Als je geluk hebt, geven je ouders je een goudvis, een konijn, een kat of misschien zelfs een hond. Onlangs kreeg een jongen iets heel anders. Wel, de jongen was 18, dus een huisdier opvoeden zou geen uitdaging zijn. Dat weekend zou hij een pauze nemen van college en met zijn ouders gaan winkelen.

Op de parkeerplaats van de winkel zag hij een verlaten puppy in een karretje. Ze vroeg haar ouders of ze de pup mee naar huis wilden nemen en er voor wilden zorgen. Het was niet zo moeilijk om hen te overtuigen. Ze waren allemaal dierenliefhebbers en begrepen dat de arme achtergelaten puppy hulp nodig had?
 

Een vreemd uitziende puppy

Dus namen ze de kleine puppy mee naar huis. Zijn toestand was erbarmelijk. Hij was erg mager. Zijn vettige, vuile huid toonde zijn botten. Zijn ogen hadden een oranje kleur, wat wijst op een slechte gezondheid. De familie besloot het dier op te nemen en voor hem te zorgen. Ze deden alles wat ze konden voor de kleine pup. Er was echter iets dat niemand van hen had opgemerkt.Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado

The best graphics cards