Hän ei koskaan epäillyt vaarantavansa henkeään pelastamalla hylätyn koiranpennun
Kun olemme nuoria, me kaikki haaveilemme omasta lemmikistämme. Jos olet onnekas, vanhempasi antavat sinulle kultakalan, kanin, kissan tai ehkä jopa koiran. Äskettäin poika sai jotain aivan muuta. Poika oli 18, joten lemmikin kasvattaminen ei olisi haaste. Sinä viikonloppuna hän lepäsi collegesta ja meni ostoksille vanhempiensa kanssa.

Kaupan parkkipaikalla hän huomasi hylätyn pennun kärryssä. Hän kysyi vanhemmiltaan, suostuivatko he ottamaan pennun kotiin ja huolehtimaan siitä. Ei ollut vaikeaa vakuuttaa heitä. He olivat kaikki eläinten ystäviä ja ymmärsivät, että hylätty pentuparka tarvitsi apua…
 

Oudon näköinen pentu

Niin he veivät koiranpennun kotiin. Hänen tilansa oli surkea. Hän oli liian laiha. Hänen rasvainen, likainen ihonsa näytti hänen luunsa. Hänen silmissään oli oranssi sävy, joka hälytti huonoon terveyteen. Perhe päätti ottaa eläimen ja huolehtia hänestä. He tekivät kaikkensa koiranpennun puolesta. Kukaan heistä ei kuitenkaan ollut huomannut mitään.Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado

The best graphics cards