De 30 sjældneste dyr i verden
Takket være den teknologi, vi har i dag, er vi heldige at have et øje i verdenshjørnerne. Ja, internettet giver os mulighed for at opdage verden uden at skulle rejse. Anyway, ved, at intet er bedre end en rigtig tur! Så på trods af alle de bestræbelser forskere og biologer har gjort for at lære om de forskellige dyrearter på jorden, nogle arter er stadig lidt kendt den dag i dag. Nogle af disse arter simpelthen ved, hvordan man skjule godt, mens andre har simpelthen bosat sig på steder uden for vores rækkevidde.

Her er 30 af de sjældneste dyr i verden, som man kender?
Mangalitsa Gris

Mangalitsa svinekød, også kaldet Mangalica eller Mangalitza, er ikke en klassisk gris. Faktisk er det en “fluffy” version af den almindelige gris. Mangalitsa udviklede sig derefter i Ungarn og har en tyk, krøllet pels, der ligner et fårs. Denne ejendommelighed hjælper ham med at overleve i de barske vintre i sit hjemland. I 1990’erne blev disse dyr truet, men heldigvis blev deres reproduktion mere og mere populær, og i dag har vi mere end 60.000 i Europa. Disse søde læder svin kommer i tre sorter: blond, mave en lysere farve end resten af deres pels og rød. Hvis du ønsker en perfekt hybrid mellem tamsvin og får, dette dyr er for dig.Los 30 animales más raros del mundo

¿Cómo evitar las picaduras de mosquito?