Han mistænkte aldrig, at han risikerede sit liv ved at redde en forladt hvalp

Når vi er unge, drømmer vi alle om at have vores eget kæledyr. Hvis du er heldig, vil dine forældre give dig en guldfisk, en kanin, en kat eller måske endda en hund. For nylig modtog en dreng noget helt andet. Knægten var 18, så det ville ikke være en udfordring at opfostre et kæledyr. Den weekend hvilede han sig fra college og shoppede med sine forældre.

På parkeringspladsen i butikken bemærkede han, hvad der syntes at være en forladt hvalp i en vogn. Han spurgte sine forældre, om de gik med til at tage hvalpen med hjem og tage sig af ham. Det var ikke så svært at overbevise dem om. De var alle dyreelskere og forstod, at den stakkels forladte hvalp havde brug for hjælp…
 

En underlig hvalp

Det var sådan, de tog den lille hvalp med hjem. Hans tilstand var sørgelig. Han var for tynd. Hans fedtede, beskidte hud viste hans knogler. Hans øjne havde en orange nuance, der advarede om dårligt helbred. Familien besluttede at tage dyret ind og tage sig af ham. De gjorde alt, hvad de kunne for den lille hvalp. Men der var noget ingen af dem havde bemærket.Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado

The best graphics cards