Med disse enkle øvelser vil du øge din højde

Hvis du troede, din højde ikke kunne ændre sig, har vi nogle gode nyheder: det er muligt! Hvis din højde er et aspekt, der genererer komplekser, kan du øge det og vokse et par centimeter mere. Her er nogle grundlæggende øvelser for at øge din højde og føle sig mere komfortabel med din krop. Der er mange mennesker, der allerede har prøvet dem, og som hævder, at der er øvelser til at vokse, der kan udføres på alle alderstrin.

 

Læs videre for at lære hver og en af dem at kende!

1. Cykling

Det er uden tvivl en af de bedste øvelser til at vokse i højden for mænd og kvinder. Men du skal følge nogle anvisninger for at opnå et godt resultat. Du er nødt til at justere sædet, så du er nødt til at strække benene for at nå pedalerne. Men du skal ikke over-tvinge dig selv, eller du kan skade dig selv og skade dine led.

2. Hæng fra en vandret bjælke

 

Udførelse øvelser til at vokse i højden med bar er en anden god mulighed, fordi alt hvad du behøver, er at hænge på en bar, der er vandret placeret og holde denne kropsholdning i et stykke tid. Sørg for, at baren kan med din vægt og er godt placeret. Denne øvelse vil også hjælpe dig med at arbejde dine muskler og holde sig i form. Du kan også udføre domineret, langsomt går op og ned, forsøger ikke at tabe kroppen skarpt.

 

7 CONSEJOS PARA QUE TU BEBÉ DUERMA TODA LA NOCHE

¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?