Hvorfor er kastanjer så flinke til å unngå forkjølelse og ondt i halsen?
Kastanjer er høstens stjernetørket frukt. Og det er ikke for mindre, siden denne maten, har mange egenskaper som er gunstige for kroppen vår, og som kan hjelpe oss spesielt for disse kalde høst- og vintermånedene. Vanligvis blir kastanjer vanligvis spist på en stekt måte, men vi kan introdusere disse på mange forskjellige måter til våre daglige retter. Vi viser deg hva som er de viktigste egenskapene til disse og hvordan de kan hjelpe helsen vår. I tillegg til noen oppskrifter og hvordan du lager mat for å få mest mulig ut av det.

Kastanjer er rike på aminosyrer.

castañas

Kastanjer er en veldig komplett mat, og den favoriserer på mange måter organismens fungerende funksjon. På neste side forteller vi deg også hvordan du spiser dem og får mest mulig ut av det. En av de viktigste komponentene som karakteriserer dem er aminosyrer. Kastanjer i dette tilfellet stekt, har en høyere konsentrasjon av essensielle aminosyrer som arginin, treonin og valin. Det er en sterkt anbefalt mat for de veganere og idrettsutøvere, som de hjelper utvinning og utholdenhet.¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo