Hvorfor er kastanjer så flinke til å unngå forkjølelse og ondt i halsen?




Kastanjer er en stor alliert for forstoppelse. 

Takket være det store bidraget i fiber som tilbys av denne tørre frukten, er det en fantastisk mat for tarmtransittering, der det i tillegg forhindrer oss fra sykdommer og plager i tarmen. De hjelper oss også med å lage vår bakterielle flora i en optimal tilstand for kroppen vår. Som resulterer i et mye sterkere immunsystem. 

Det hjelper en god hjerne og fysisk ytelse.

Gitt det store bidraget fra mineraler og vitaminer som finnes i kastanjer, er de sterkt anbefalte matvarer for de som søker å ha mer energi og et godt fungerende sinn – kropp. Kobber og fosfor er avgjørende for produksjon og transformasjon av energi. I tillegg, som vi allerede har sagt, er de rike på magnesium, essensielle for metabolisme, samt for avslapning og sammentrekning av muskler.

Kastanjer hjelper oss med å forebygge diabetes.

Takket være egenskapene til kastanjer kan de fremme forebygging av diabetes. Dette skyldes hovedsakelig kostfiberen de inneholder, noe som hjelper glykemisk regulering, noe som hemmer utviklingen av diabetes. I tillegg favoriserer magnesium og kobber de inneholder, økt glukosetoleranse og unngår derfor risikofaktorer for diabetes.



¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo