Miksi kastanjat ovat niin hyviä välttämään vilustumista ja kurkkukipuja?




Kastanjat ovat hyvä liittolainen ummeteille.

Tämän kuivan hedelmän tarjoaman kuidun suuren panoksen ansiosta se on upea ruoka suoliston kauttakulkuun, jossa lisäksi se estää meitä suolistomme sairauksista ja vaivoista. Lisäksi ne auttavat meitä tekemään bakteerifloorasta optimaalisen tilan kehollemme. Mikä johtaa paljon vahvempaan immuunijärjestelmään.

Se auttaa hyvää aivoja ja fyysistä suorituskykyä.

Koska kastanjoissa olevien kivennäisaineiden ja vitamiinien suuri osuus on suuri, ne ovat erittäin suositeltuja elintarvikkeita niille, jotka haluavat enemmän energiaa ja hyvää toimivaa mieltä – kehoa. Kupari ja fosfori ovat välttämättömiä energian tuotannossa ja muuntauksessa. Lisäksi, kuten olemme jo sanoneet, ne ovat runsaasti magnesiumia, jotka ovat välttämättömiä aineenvaihdunnalle sekä lihasten rentoutumiselle ja supistumiselle.

Kastanjat auttavat meitä ehkäisemään diabetesta.

Kastanjaominaisuuksien ansiosta ne voivat edistää diabeteksen ehkäisyä. Tämä johtuu pääasiassa niiden sisältämistä ravintokuiduista, jotka auttavat glykemistä sääntelyä, joka estää diabeteksen kehittymistä. Lisäksi niiden sisältämä magnesium ja kupari suosivat lisääntynyttä glukoosinsietokykyä ja välttävät siksi diabeteksen riskitekijöitä.



¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo