Waarom zijn kastanjes zo goed in het vermijden van verkoudheid en keelpijn?




Kastanjes zijn een grote bondgenoot voor constipatie. 

Dankzij de grote bijdrage in vezels aangeboden door deze droge vrucht, het is een prachtig voedsel voor darmdoorvoer, waarin, bovendien, het voorkomt dat we van ziekten en kwalen van onze darm. Ook helpen ze ons om onze bacteriële flora in een optimale conditie voor ons lichaam te maken. Wat resulteert in een veel sterker immuunsysteem. 

Het helpt een goede hersenen en fysieke prestaties.

Gezien de grote bijdrage van mineralen en vitaminen in kastanjes, ze zijn sterk aanbevolen voedingsmiddelen voor degenen die streven naar meer energie en een goed functionerende geest hebben – lichaam. Koper en fosfor zijn essentieel voor de productie en transformatie van energie. Bovendien, zoals we al hebben gezegd, ze zijn rijk aan magnesium, essentieel voor de stofwisseling, evenals voor ontspanning en samentrekking van spieren.

Kastanjes helpen ons diabetes te voorkomen.

Dankzij de eigenschappen van kastanjes kunnen ze de preventie van diabetes bevorderen. Dit is voornamelijk te wijten aan de voedingsvezels die ze bevatten, wat helpt bij glycemische regulatie, die de ontwikkeling van diabetes remt. Bovendien, het magnesium en koper ze bevatten, voorstander van verhoogde glucosetolerantie en dus risicofactoren voor diabetes te voorkomen.



¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo