Hvorfor er kastanjer så gode til at undgå forkølelse og ondt i halsen?

Kastanjer er stjernen tørret frugt af efteråret. Og det er ikke for mindre, da denne mad, har en masse egenskaber, der er til gavn for vores krop, og som kan hjælpe os især for disse kolde efterår og vintermåneder. Normalt kastanjer er normalt spises i en brændt måde, men vi kan indføre disse på mange forskellige måder til vores daglige retter. Vi viser dig, hvad er de vigtigste egenskaber ved disse, og hvordan de kan hjælpe vores sundhed. Ud over nogle opskrifter og hvordan man kan tilberede dem for at få mest muligt ud af det.

Kastanjer er rige på aminosyrer.

castañas

Kastanjer er en meget komplet mad, og at favorisere på mange måder et velfungerende organismen. På næste side fortæller vi dig også, hvordan du spiser dem og får mest muligt ud af det. En af de vigtigste komponenter, der karakteriserer dem er aminosyrer. Kastanjer i dette tilfælde brændt, har en højere koncentration af essentielle aminosyrer såsom arginin, threonn og valin. Det er en stærkt anbefalet mad til de veganere og atleter, da de hjælper opsving og udholdenhed.¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo