Hvorfor er kastanjer så gode til at undgå forkølelse og ondt i halsen?




Kastanjer er en stor allieret for forstoppelse.

Takket være det store bidrag i fiber, der tilbydes af denne tørre frugt, er det en storslået mad til intestinal transit, hvor det desuden forhindrer os i sygdomme og lidelser i vores tarm. Også, de hjælper os med at gøre vores bakterielle flora i en optimal tilstand for vores krop. Hvilket resulterer i et meget stærkere immunsystem.

Det hjælper en god hjerne og fysiske præstationer.

I betragtning af det store bidrag af mineraler og vitaminer, der er indeholdt i kastanjer, de er stærkt anbefales fødevarer til dem, der søger at få mere energi og en god fungerende sind – krop. Kobber og fosfor er afgørende for produktion og omdannelse af energi. Desuden, som vi allerede har sagt, de er rige på magnesium, afgørende for stofskiftet, samt for afslapning og sammentrækning af muskler.

Kastanjer hjælpe os med at forebygge diabetes.

Takket være kastanjers egenskaber kan de fremme forebyggelsen af diabetes. Dette skyldes primært kostfibre, de indeholder, som hjælper glykæmisk regulering, som hæmmer udviklingen af diabetes. Desuden, magnesium og kobber de indeholder, favorisere øget glukose tolerance og derfor undgå risikofaktorer for diabetes.



¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?

Los 30 animales más raros del mundo