Med disse enkle øvelsene vil du øke høyden din
Hvis du trodde høyden din ikke kunne endre seg, har vi noen gode nyheter: det er mulig! Hvis høyden din er et aspekt som genererer komplekser, kan du øke den og vokse noen få centimeter. Her er noen grunnleggende øvelser for å øke høyden din og føle deg mer komfortabel med kroppen din. Det er mange mennesker som allerede har prøvd dem, og som hevder at det er øvelser å vokse som kan utføres i alle aldre.
Les videre for å bli kjent med hver og en av dem!

1. Sykling


Det er uten tvil en av de beste øvelsene for å vokse i høyden for menn og kvinner. Du må imidlertid følge noen retninger for å oppnå et godt resultat. Du må justere setet slik at du må strekke beina for å nå pedalene. Men ikke overtøyd deg selv, eller du kan skade deg selv og skade leddene dine.
2. Hengende fra en horisontal stang

Å utføre øvelser for å vokse i høyden med bar er et annet godt alternativ, fordi alt du trenger er å henge på en bar som er horisontalt plassert og holde den stillingen en stund. Sørg for at baren kan med vekten din og er godt posisjonert. Denne øvelsen vil også hjelpe deg med å jobbe musklene og holde deg i form. Du kan også utføre dominert, sakte går opp og ned, prøver å ikke slippe kroppen kraftig.7 CONSEJOS PARA QUE TU BEBÉ DUERMA TODA LA NOCHE

¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?