Is sushi zo gezond als je denkt? Wij onthullen al zijn geheimen!

Wij zijn ervan overtuigd dat u denkt dat sushi een even gezonde als aanbevelenswaardige spijssoort is. Verse vis heeft zeer positieve eigenschappen voor de gezondheid en de consumptie ervan kan niet negatief zijn, behalve in geval van allergie. Bovendien maken de kleine hoeveelheden het gemakkelijker om in vorm te blijven terwijl u geniet van de aangename smaak.

Wat zou u denken als we u vertelden dat de regelmatige consumptie ervan uw gezondheidstoestand kan veranderen? Wilt u weten waarom sushi niet bepaald een soort voedsel is dat u zo vaak kunt eten als u denkt? Zoek de antwoorden op deze vragen.
 

Waarom is sushi geen gezond voedsel?

Voornamelijk vanwege de verwesterlijking. Net als Mexicaans of Indiaas eten, is sushi ten prooi gevallen aan onze smaak om een substituut te worden voor wat het werkelijk is.

Bent u ooit een sushischotel tegengekomen dat uitsluitend uit rauwe vis bestaat? Waarschijnlijk niet. De reden hiervoor is niets anders dan de verschillende additieven die worden gebruikt om de vis consistentie te geven. Onthoud dat:¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!

Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado