Is sushi zo gezond als je denkt? Wij onthullen al zijn geheimen!
Wat zijn de belangrijkste voordelen van af en toe sushi?

Studies bevestigen dat een paar keer per maand sushi eten kan helpen:

  • Bescherm uw cardiovasculaire gezondheid. Het omega 3- en omega 6-gehalte van vis wordt altijd aanbevolen om het cholesterolgehalte te verlagen. Nogmaals, zalm is de meest aanbevolen optie.
  • Verbetert de efficiëntie van uw spijsverteringsstelsel. Nori zeewier wordt gekenmerkt door het feit dat het een grote hoeveelheid plantaardige vezels bevat. Deze eigenschap maakt het perfect voor het versnellen van de darmtransit. Bovendien bevat sushi vitamine A, B en C, zodat het, in combinatie met de reeds bekende ingrediënten, zowel de calorie-inname als het vermogen van het lichaam om het te verteren in evenwicht houdt.
  •  

    Versterk je verdediging. Rijst wordt vaak gekruid met azijn en veel gerechten bevatten gember. De combinatie van de twee betekent dat het spijsverteringskanaal vrij is van bacteriën.

  • Het helpt ook om de weerstand van het lichaam tegen elke vorm van bedreiging te verhogen.
  • Zorg goed voor je huid. Rijst helpt de elasticiteit en de glans van de huid te behouden. Vis helpt de huid gladder te maken dankzij het collageen dat het bevat.¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!

Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado