Er sushi så sunn som du tror det er? Vi oppdaget alle hemmelighetene hans!

Vi er overbevist om at du tror sushi er en type mat så sunn som anbefalt. Fersk fisk har svært positive helseegenskaper og forbruket kan ikke være negativt, bortsett fra i tilfelle allergi. I tillegg, fordi de er små mengder, er det lettere å opprettholde linjen mens du nyter sin hyggelige smak.

Hva ville du tro hvis vi fortalte deg at din vanlige bruk kan endre helsen din? Vil du vite hvorfor sushi ikke akkurat er en type mat du kan spise så ofte du tror? Visste svarene på disse spørsmålene.
Hvorfor er ikke sushi et sunt måltid?

Hovedsakelig på grunn av sin westernisering. Som med meksikansk eller hinduistisk mat, har sushi blitt offer for vår smak for å bli en erstatning for hva det egentlig er.

Faktisk, har du funnet noen sushi retter består utelukkende av rå fisk? Sannsynligvis ikke. Årsaken er ikke noe mer enn de ulike tilleggene som brukes til å gi konsistens til fisken. Merk at:¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!

Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado