7 Tips om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen




Als je net als gewone stervelingen bent, heb je drie verschillende driften: meer geld verdienen door minder te werken, meer liefde of vervangers maken met wie je kunt, en gewicht verliezen zonder al te veel moeite te doen.

Om langzaam te gaan en realistisch te zijn, bieden wij u een plan aan om één kilo per week af te vallen. U moet zich ervan bewust zijn dat u om dit gewicht te verliezen een tekort van 7.000 calorieën moet hebben, dat wil zeggen dat u minder of anders moet eten en een beetje moet bewegen.

Maar maak je geen zorgen, lezer. Er zijn enkele trucs die je zonder moeite in je dagelijkse leven kunt toepassen. Het zijn deze:




 

1) Eet eiwit voor het ontbijt

Eiwit is essentieel om u overdag op de been te houden, maar toch consumeert bijna niemand van ons bij het ontbijt eiwithoudend voedsel.

Het eten van een eiwitrijke eerste maaltijd reguleert de bloedsuikerspiegel en het energieniveau gedurende de dag en voorkomt pieken. Om je ontbijt ‘afslankend’ te maken, moet je alleen die eiwitten kiezen die je helpen om af te vallen.

Eieren, kalkoen en noten zijn een perfecte ochtendkeuze.



Cómo adelgazar un kilo a la semana sin dietas: las siete cosas que debes hacer

7 CONSEJOS PARA QUE TU BEBÉ DUERMA TODA LA NOCHE