Näillä yksinkertaisilla harjoituksilla kasvatat pituutasi
Jos luulet, että pituutesi ei voi muuttua, meillä on hyviä uutisia: se on mahdollista! Jos pituutesi on näkökohta, joka tuottaa komplekseja, voit lisätä sitä ja kasvattaa muutama senttimetri. Seuraavaksi haluamme näyttää sinulle joitain perusharjoituksia, joilla voit kasvattaa pituutasi ja tuntea olosi mukavammaksi kehosi kanssa. Monet ihmiset ovat jo kokeilleet heitä ja sanovat, että kasvaa on harjoituksia, joita voidaan tehdä missä tahansa iässä.
Jatka lukemista tuntemaan kukin niistä!

1. Pyöräily


Se on epäilemättä yksi parhaista harjoituksista miesten ja naisten pituuden kasvattamiseen. Hyvän tuloksen saavuttamiseksi sinun on kuitenkin noudatettava joitain ohjeita. Sinun on säädettävä istuin siten, että joudut venyttämään polkimia. Mutta älä liioittele sitä, tai saatat vahingoittaa itseäsi ja vahingoittaa niveliäsi.
2. Roikkuu vaakapalkin

Harjoitusten suorittaminen korkeuden kasvamiseksi tangolla on toinen hyvä vaihtoehto, koska kaikki mitä tarvitset on ripustaa vaakasuorassa olevaan tankoon ja pitää siinä asennossa jonkin aikaa. Varmista, että tanko kestää painosi ja että se on hyvin sijoitettu. Tämä harjoitus auttaa myös työskentelemään lihaksissasi ja olemaan kunnossa. Voit myös suorittaa vetoja ylös ja alas hitaasti yrittäen olla pudottamatta kehoasi äkillisesti.7 CONSEJOS PARA QUE TU BEBÉ DUERMA TODA LA NOCHE

¿Por qué las castañas son tan buenas para evitar resfriados y dolores de garganta?