Er sushi så sundt, som du tror, det er? Vi opdagede alle hans hemmeligheder!
Vi er overbeviste om, at du synes sushi er en type mad så sund som anbefalet. Frisk fisk har meget positive sundhedsmæssige egenskaber, og forbruget kan ikke være negativt, undtagen i tilfælde af allergi. Derudover, fordi de er små mængder, er det lettere at opretholde linjen, mens du nyder sin behagelige smag.

Hvad ville du tænke, hvis vi fortalte dig, at din sædvanlige brug kan ændre dit helbred? Vil du gerne vide, hvorfor sushi ikke ligefrem er en type mad, du kan spise så ofte som du tror? Kend svarene på disse spørgsmål.
Hvorfor er sushi ikke et sundt måltid?

Hovedsageligt på grund af sin vestliggørelse. Som med mexicansk eller hinduistisk mad er sushi blevet offer for vores smag for at blive en erstatning for, hvad det virkelig er.

Faktisk har du fundet nogen sushi retter, der udelukkende består af rå fisk? Sandsynligvis ikke. Årsagen er intet mere end de forskellige tilføjelser, der bruges til at give konsistens til fisken. Bemærk, at:¿El sushi es tan sano como crees? ¡Descubrimos todos sus secretos!

Nunca sospechó que estaba arriesgando su vida al rescatar a un cachorro abandonado